Luifel voor campers als het regent?

Tips om uw luifel buiten te laten in de regenHoek Het op een helling om waterpoeling te voorkomen, laat hem nooit onbeheerd achter, trek hem terug bij het eerste teken van wind, laat hem uitdrogen na de regen, laat uw camperluifel niet buiten tijdens wind of hagel,'s nachts, bij het verlaten van het kamp, tijdens zware regen of stormen. Handmatige luifels kunnen overal worden ingesteld, van een vlakke positie tot de beginpositie met een zeer steile helling. Dit is geweldig om regenwater weg te laten lopen. Als het droog weer is, kunnen ze plat worden gezet, maar als het begint te regenen, laat je gewoon een of beide kanten zakken en wordt het water afgebogen waar je het wilt.

Als je voldoende helling instelt, zou je geen probleem moeten hebben met het verzamelen van water op de stof. U kunt een luifel voor campers gebruiken in de regen als het niet zwaar of constant regent. Als er echter water op de luifel komt, kan dit de stof beschadigen of zelfs scheuren. Het is het beste om uw luifel schuin te laten staan als het regent, zodat er water vanaf kan lopen.

Ze bieden meer ondersteuning dan veel van de andere accessoires, maar ik maak me nog steeds zorgen over windstoten die mogelijk schade veroorzaken waar de luifel aan de camper wordt bevestigd. Een van mijn campervrienden schept op dat ze haar luifel in het voorjaar heeft opgezet en hem nooit heeft neergehaald tot het einde van het kampeerseizoen. Wauw, ik hou echt van de foto van de camper met de paarsachtige luifel die nog verder uitsteekt en banden heeft die hem naar buiten houden. Nu de meeste campers van vandaag worden geleverd met LED-verlichting die onder de luifel is geïnstalleerd, wordt de traditionele reeks kleurrijke lichten minder gebruikelijk.

Als uw luifel automatisch het water dumpt, komt het goed, maar u moet nog steeds oppassen als de wind aantrekt. Ik zal de DIY met Dawn - mijn persoonlijke favoriet - proberen schoon te maken, maar heb nog nooit van Purple Power gehoord. Mijn oom denkt erover om een aanhangwagen te kopen en vindt het heerlijk om buiten in een tuinstoel te zitten, in the middle of nowhere, onder een mooie luifel, limonade te drinken. Er zijn allerlei producten beschikbaar die bedoeld zijn om uw luifel te verstijven, stabiliseren of te voorkomen dat uw luifel klapt.

Als u een handmatige luifel heeft, kunt u ontklepklemmen gebruiken om het luidruchtige kloppen te minimaliseren en te voorkomen dat uw stof afscheurt. Als u uw luifel echter in de regen gaat gebruiken, is het het veiligst om deze op een schuine positie te zetten, zodat het water niet op de stof terechtkomt. Als de luifel omhoog staat tijdens harde wind, de wind kan de luifel vangen en wegtrekken van de camper, of het kan ervoor zorgen dat de hele luifel loskomt en de camper beschadigt. Luifels mogen nooit worden gebruikt tijdens een onweersbui of bij ander zwaar weer, zoals tornado's of orkanen.

Ze worden bevestigd aan de oudere handmatige luifel van de camper en kunnen aan de grond worden bevestigd, voor degenen die hun campers naar campings trekken, of aan houten dekken, als de camper permanent geparkeerd staat. Sommige aangedreven luifels hebben sensoren die de luifel automatisch intrekken wanneer deze harde wind detecteert, maar het is aan de discretie van de eigenaar of ze hierop willen vertrouwen of op veilig willen spelen en deze zelf willen intrekken. Luifels blokkeren de zon en regen, maar ze vangen ook bladeren, insecten, boomsap, stuifmeel en allerlei andere dingen op die een puinhoop maken.