Sunsetter-luifel kan niet worden ingetrokken?

Vaak is dit het gevolg van het feit dat de luifelbeugels niet strak zitten. Zorg ervoor dat de torsie- of vierkante staaf stevig in de montagebeugels zit en draai vervolgens de bevestigingsbout vast om de borglip volledig over de stang te trekken. Het zijn onafhankelijke bedrijven die de luifels van SunSetter kopen voor wederverkoop aan de consument. De luifel wordt niet volledig uitgeschoven als de instelling Open-limiet te dicht bij de gesloten positie van de luifel is ingesteld.

De Platinum-serie heeft dezelfde technische uitmuntendheid als de SunSetter-serie en bevat een ultramodern Platinum Plus Semi-Cassettemodel waarmee de luifel kan worden teruggetrokken in een semi-cassettekap die uw luifel het hele jaar door beschermt tegen vuil, regen, wind, en sneeuw. Het is gemakkelijk om een doorhangende luifel te bevestigen, draai gewoon de hendel achteruit totdat de stof strakker wordt en let op hoe het materiaal rolt. Veeg de luifels om vuil en stof te verwijderen en gebruik vervolgens een slang met milde zeep om het reinigingsproces te voltooien. De premium SunSetter Platinum-serie bevat een beperkte garantie van 10 jaar die jarenlange tevredenheid garandeert.

Hoewel luifels de reputatie hebben dat ze vatbaar zijn voor breken, is het echt moeilijk om een luifel te hebben die echt niet te repareren is. Wanneer dit gebeurt, kunt u kiezen voor een vergelijkbare luifel, of u kunt verschillende soorten intrekbare luifels verkennen en bepalen wat het beste werkt voor uw huis. Als u het absolute gemak, de elegantie en de eenvoud van bediening op afstand en een luifel zonder verticale steunen wilt, zijn de gemotoriseerde modellen uit de SunSetter-serie en Platinum-serie de voor de hand liggende keuze. In plaats van een handslinger te gebruiken, zoals bij een handmatige luifel, bewegen gemotoriseerde luifels met een simpele druk op de knop.

Zoals u kunt zien, zijn er een aantal problemen die van invloed kunnen zijn op uw luifel, maar in alle gevallen zijn de oplossingen meestal vrij eenvoudig. U kunt de luifel volledig langs uw dekrand of reling uitrollen, of u kunt de pre-fabrieksinstellingen aanpassen zodat uw luifel alleen naar de gewenste verlenging opent. Sommige luifels worden aangesloten op een stopcontact in huis, terwijl andere hun elektriciteit rechtstreeks van het lichtnet halen zonder stopcontact. Als u problemen hebt ondervonden met intrekbare luifels, zal deze blog over het oplossen van problemen met luifels huidige en toekomstige eigenaren van luifels enkele veelvoorkomende luifelproblemen en enkele eenvoudige reparaties voor hen laten zien.

Luifels worden meestal teruggeroepen omdat ze slecht vervaardigde onderdelen hebben, wat de hoofdoorzaak kan zijn van de storing van uw luifel. Op een bepaald moment kunt u merken dat meerdere delen van uw luifel last hebben van ouderdom.