Zijn luifels op huizen verouderd?

Ze zijn meestal te vinden op oudere huizen. Maar dat was niet altijd zo. Veel huizen die nog steeds luifels hebben, brachten een groot deel van hun leven door minder gewaardeerd om hun schoonheid dan om hun vermogen om een gezin te beschermen tegen de minst mogelijke kosten, vooral in wijken die slechts een paar decennia geleden als opkomend noch komend werden beschouwd. Bij harde wind of hevige regen kan bijvoorbeeld een intrekbare luifel worden ingetrokken om deze beschermd te houden.

Hij heeft al voorlopige plannen opgesteld, gedeeltelijk gebaseerd op een foto die 70 jaar geleden van het huis is gemaakt als onderdeel van een onroerendgoedbelastingproject in de hele stad. Kleine metalen luifels en hun doorschijnende neven waren ooit een nietje boven stoepen in New York City, op huizen gemaakt van baksteen of bekleed met vinyl, en zelfs op brownstones. Als u op zoek bent naar een energiezuinige optie, dan is het upgraden van uw oude luifels naar nieuwere misschien de beste keuze, omdat ze kunnen helpen de warmte te verminderen door directe blootstelling van de zonnestralen te verminderen. Toen Joseph Vance twee zomers geleden zijn huis met houten frame uit het midden van de 19e eeuw in Greenpoint, Brooklyn sloot, wist hij precies hoe hij het wilde vieren.

Behalve dat het voor sommigen een esthetische doorn in het oog is, kunnen veel luifels op de lange termijn veel duurder zijn. Een prachtige luifel zal de architectuur van het huis aanvullen en tegelijkertijd een uitnodigende ruimte bieden voor zowel bezoekers als familieleden. Luifels zijn permanente armaturen, maar ze kunnen worden verlengd en ingetrokken om een gemakkelijke schuilplaats zonder gedoe te bieden. Als u niet zeker weet wat dat betekent, neem dan contact op met een ontwerper voor een gratis adviesgesprek over welke luifel voor u werkt.

Van kleuren tot nieuwe functionaliteiten - een bijgewerkte intrekbare luifel kan een modern achtertuinlandschap creëren. Het installeren van een luifel kan een geweldig idee zijn om de waarde van uw huis te verbeteren als u ooit uw huis wilt verkopen. Het kan zijn dat het niet hebben van luifels de waarde van uw huis kan verminderen als u in een van deze historische wijken woont. Aan de andere kant, als uw huis veel rondingen heeft en bloeit, is een meer traditioneel ontwerp misschien het beste.

Een raamluifel kan de schaduw bieden die u nodig hebt om binnen- of buitenmeubels te beschermen die anders zouden zijn blootgesteld.