Waar kunt u luifelmateriaal kopen?

Resultaten 1 - 48 van 1000+ · 1-48 van meer dan 1.000 resultaten voor luifels Stof. Herculite is pionier op het gebied van synthetisch textiel. We produceren al meer dan een halve eeuw luifelmaterialen van de hoogste kwaliteit. Al onze stoffen worden ontwikkeld, geproduceerd en gecontroleerd op kwaliteit op onze Emigsville, PA-campus.

Architecturale luifels ontworpen met Herculite's Luifel Fabrics zorgen voor extra buitenleven en extra seizoensruimte, beschermen interieurmeubels tegen vervaging en ultraviolette schade. In elke omgeving waar u extra schaduw, regen of zonwering nodig hebt, is een buitenluifel een duurzame en betaalbare manier om meer comfort en bescherming tegen het weer toe te voegen. Alle selecties van zonweringmateriaal zijn schimmelbestendig, waterafstotend en hebben UV-bescherming. Alle Herculite luifelstoffen zijn vlamvertragend en voldoen aan de specificaties CSFM Titel 19, NFPA 701 en ASTM E84 Klasse A en bieden een extra niveau van veiligheid en beveiliging en helpen tegelijkertijd te voldoen aan de lokale bouwvoorschriften.

Duurzame luifels voegen waarde toe aan een constructie door de leefbare ruimte uit te breiden, de aantrekkingskracht van de stoeprand te verbeteren en de onderhoudskosten te minimaliseren. Koop luifelstoffen van hoge kwaliteit tegen groothandelsprijzen van distributeurs per werf in verschillende kleuren voor intrekbare en vaste luifels. De topmerken Sunbrella en Sattler zijn toonaangevende merken van hoogwaardige zonweringstoffen. Luifels zijn een architectonisch juweeltje, de juiste kleuren kunnen een heldere uitstraling geven aan elk commercieel bedrijf of woning.

Herculite Luifelstoffen zijn gebouwd om de harde UV-stralen van de zon te weerstaan, ervoor te zorgen dat ze er goed uitzien voor de levensduur van de luifel en bescherming bieden aan de mensen die van de schaduw genieten. Uw luifel fris en schoon houden is eenvoudig dankzij de inherente schimmelbestendigheid die Herculite luifelstoffen bieden. Decorative Fabrics Direct levert nieuwe en vervangende luifelstof voor campers van topmerken Sunbrella en Sattler, die beide zijn ontworpen om bestand te zijn tegen meedogenloze weersomstandigheden en UV-blootstelling. Tegenwoordig zijn ze een gerespecteerde leverancier van luifels, luifels en schaduwstructuren op maat voor commerciële, residentiële, detailhandel en andere faciliteiten.

Het is niet alleen voldoende om waterbestendig te zijn, daarom zijn Herculite Luifelstoffen waterdicht, zodat uw luifel bescherming biedt, ongeacht het weer. Luifels worden blootgesteld aan extreem zware omstandigheden in de omgeving, daarom is het belangrijk om een luifeldoek van hoge kwaliteit te kiezen. Vaak is er niet voldoende schaduw wanneer uw camper of stacaravan op een bestemming geparkeerd staat en een uitschuifbare zonwering met een hoogwaardige stof is de oplossing om bescherming te bieden tegen de elementen.