Welke luifel voor mijn camper?

Het is zo'n uitdaging om de juiste luifel voor uw camper of caravan te vinden. We hebben een eenvoudig te volgen gids gemaakt om alle metingen uit te leggen. Het weefselweefsel is strak genoeg om regen te weerstaan en de brandende stralen van de zon weg te houden van uw camper. De meeste campers met elektrische luifelframes met metalen afdekkingen gebruiken acrylmateriaal voor de stof.

Een van de grootste aantrekkingskracht van het leven met een camper is de nabijheid van de natuur, daarom combineren luifels en campers zo goed. Zonder luifel bieden campers weinig tot geen schaduwbescherming. Afhankelijk van het tijdstip of de dag of de stand van de zon kan het ongemakkelijk zijn om buiten uw camper te zitten en van het uitzicht te genieten. Een zonnescherm voor campers blokkeert de ergste zonnestralen, waardoor uw luifel comfortabeler blijft.

De reden dat veel RVers graag acrylstof gebruiken voor hun luifel, is dat het geweven materiaal de lucht door de stof laat circuleren, zodat het snel droogt. Deze vervangende stof voor luifels past op A% 26E-, Carefree-, Dometic- en Carter-luifelframes die handmatig worden bediend en geen metalen afdekking gebruiken. Ze zijn niet zo eenvoudig op te bergen als uitschuifbare of automatische luifels, maar ze kunnen consistente schaduw bieden en zijn geweldig als je je camper voor langere tijd parkeert. Een erkende elektricien is niet nodig voor een gemotoriseerde luifel, aangezien de motoren van de meeste motorfabrikanten tegenwoordig worden geleverd met een snoer en standaard gegoten stekker voor een 110v of 220v stopcontact.

Als u kampeert op plaatsen met veel regen of vochtigheid, wilt u dat uw luifel van een materiaal is dat snel kan drogen, vooral als u hem moet oprollen voor op reis. Ze zien er niet zo anders uit of functioneren niet zo anders dan handmatige uitschuifbare luifels voor campers, maar de armen kunnen over het algemeen niet loskomen van de baan en worden gebruikt als vrijstaande palen. In het geval dat u uw luifel moet oprollen terwijl deze nog nat is, kan het acrylweefsel drogen tijdens het rijden over de weg. De exclusieve focus van Carefree ligt op het ontwerp en de fabricage van RV-luifels en RV-accessoires, en deze focus stelt ons in staat om te innoveren en schaduwproducten aan te bieden die uniek en onovertroffen zijn in termen van kwaliteit, waarde, prestaties en stijl.

Veel RVers maken een fout wanneer ze meten voor een vervangende luifel voor campers en ontdekken dan dat de stof die ze kopen niet past zoals ze verwachten. Vinyl RV-luifelstof is bestand tegen schimmelgroei, maar u moet het luifelmateriaal vaak wassen om te voorkomen dat stof, vuil en vuil zich op de stof ophopen. In feite, als er één groot verschil is tussen luifels voor thuis en luifels voor campers, is het dat campers in wezen een soort intrekbaarheid vereisen. De luifels van Carefree zijn verkrijgbaar in breedtes variërend van 8 'tot zo breed als 25', afhankelijk van de dekking en het type coach dat je nodig hebt om uit te rusten.

Sommige van deze uitschuifbare luifels kunnen worden vergrendeld met de armen nog steeds aan de basis van de camper bevestigd om de luifel een neerwaartse helling te geven, maar de poten kunnen ook volledig van de camper worden losgemaakt en dienen als palen om de luifel te verankeren en een plat terrasdak te maken.