Waarom zakt mijn luifel door?

Als uw zonnescherm doorzakt lijkt te zijn, is de kans groot dat uw luifel overbelast is. Het is gemakkelijk om een doorhangende luifel te bevestigen, draai gewoon de hendel achteruit totdat de stof strakker wordt en let op hoe het materiaal rolt. Uittrekbare luifels zijn inbegrepen bij veel recreatievoertuigen. De luifels zijn ontworpen om schaduw te bieden in de buurt van de camper wanneer het voertuig geparkeerd staat.

Na verloop van tijd zullen de meeste luifels gaan doorzakken vanwege de leeftijd en het gewicht van het water op de luifel. U kunt de meeste doorhangende luifels bevestigen door de schroeven opnieuw af te stellen waar de luifel aan de montagebeugel wordt bevestigd. Als u de luifel echter zoveel mogelijk hebt verlengd en de stof zakt nog steeds door, moet u mogelijk een stabilisator voor de luifel kopen om te voorkomen dat deze doorzakt. Luifels vertrouwen op een solide, ondersteunend frame om de stof plat en strak te houden.

Slechte spanning resulteert meestal in een doorhangend centrum, dat fungeert als een wateropvangbad. Spanning is de belangrijkste oorzaak van het samenvloeien van water in uw luifel. Voorgemonteerde intrekbare luifels zijn over het algemeen licht van gewicht en eenvoudig, dus het duurt meestal minder dan een dag om deze luifels te installeren. Algemene luifelslijtage is onvermijdelijk, maar stof van lage kwaliteit verslechtert veel sneller dan die van een betrouwbaar bedrijf.

Nadat een Sunsetter-luifel is geplaatst, moet u mogelijk de hoogte en de toonhoogte van tijd tot tijd aanpassen, afhankelijk van de locatie van de zon om uzelf en uw gezin tegen de zon te beschermen. Als u de luifel moet verstellen, zorg er dan voor dat u deze de eerste keer de juiste hoeveelheid afstelt. Als u vecht tegen waterpoolen na slechts een korte tijd uw luifel te hebben gehad, kan dit een eenvoudig kwaliteitsprobleem zijn. Uw zonneschermen uit de SunSetter-serie worden geleverd met een beperkte garantie van 5 jaar tegen materiaal- of fabricagefouten.

Als u uw uitschuifbare luifelstof moet vervangen, kunt u deze het beste vervangen door een stof die lang meegaat. Stap 2 — Meet langs de muur van uw huis op de gewenste montagehoogte om de breedte van uw luifel te bepalen. Het is gemakkelijk om een doorhangende luifel te bevestigen, draai gewoon de hendel achteruit totdat de stof strakker wordt en let op hoe het materiaal rolt. Als je ooit doorhangende, met water gevulde luifels op je camper hebt meegemaakt, weet je hoe frustrerend het probleem kan zijn.

Dit geeft ondersteuning en een hoek aan de luifel zodat water kan weglopen zonder de luifel te vervormen. Sommige hebben elektronische motoren waarmee u de luifel automatisch kunt afstellen met een druk op de knop. Nadat u uw luifel hebt geïnstalleerd, moet u er mogelijk voor zorgen dat de helling de juiste hoek heeft en of de verlenging geschikt is. RV Awnings is gespecialiseerd in het maken van luifelstof van de hoogste standaard en biedt een verscheidenheid aan opties.