Zijn luifelramen moeilijk schoon te maken?

Luifelramen zijn niet zo eenvoudig schoon te maken als openslaande ramen of dubbelhangende ramen, maar gelukkig hebben de meeste moderne luifelramen functionele componenten waarmee ze van binnenuit uw huis kunnen worden gereinigd, wat betekent dat u niet op een ladder hoeft te staan om de klus te klaren. Als je ramen gaat drogen die hoger staan, overweeg dan om raamwaskits te kopen met zowel een uitschuifbare rakel als een uitschuifbare microvezel raamschrobber. Dus nu een uitschuifbare wisser de ramen heeft opgeruimd, wat is de volgende stap? Het is tijd om uw ramen te drogen en te voorkomen dat er waterstrepen op het glas ontstaan. Voeg gewoon water toe - Het is niet nodig om de hogedrukreiniger of iets zo krachtig uit te breken bij het reinigen van de vervangende ramen van Renewal by Andersen.

Voor zwaardere reiniging, die nodig kan zijn aan de buitenkant van ramen, moet u mogelijk een borstel met zachte haren met zeepwater of raamreiniger gebruiken. Bereid het gebied voor en onderzoek het - Voordat u uw dubbelhangende ramen schoonmaakt, zorg ervoor dat u alle raambekleding op de juiste manier verwijdert en ze afzonderlijk schoonmaakt volgens de instructies van de fabrikant. Er zijn bijvoorbeeld mogelijk geen wissers en schrobmachines met palen die lang genoeg zijn om hogere ramen van huizen met meerdere verdiepingen te bereiken. Uitschuifbare wissers hebben meestal een telescopische handgreep, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor zowel moeilijk bereikbare als gemakkelijk toegankelijke oppervlakken.

Als je een uitschuifbare wisser krijgt die te kort is, moet je nog steeds op een ladder klimmen om bij de ramen te komen. Stof en vingerafdrukken kunnen eenvoudig van vensterglas worden verwijderd met een glasreinigingsspray of een oplossing van azijn en water, en een papieren handdoek, zachte doek of zelfs een krant zullen de ruit laten glanzen. Clera Windows + Doors is een toonaangevende fabrikant van stijlvolle, duurzame en energiezuinige deuren en ramen. Ze zijn aantrekkelijk, veilig en bieden een betere energie-efficiëntie dan hang- en schuiframen die zijn geconfigureerd met dezelfde standaard glas- en gasvullingen.

Het punt van het kopen van een uitschuifbare wisser is dat u niet op riskante hoge oppervlakken hoeft te staan om uw ramen schoon te maken.