Welke luifel voor mijn caravan?

De kosten kunnen variëren van ongeveer £150 voor een kleine veranda luifel tot meer dan £2.000 voor een full-size luifel. De Buckingham is het vlaggenschip voor het hele seizoen van Camptech, gemaakt van hoogwaardig SR21 climatech seizoensmateriaal, de panoramische ramen en 3 meter diepte geven de luifel een ruimtelijk gevoel en maximale woonruimte. Afhankelijk van de grootte en het type luifel kan het meer woon- of bergruimte of zelfs extra slaapkamers bieden. Maar het kan lastig zijn om te weten welke maat u voor uw camper moet krijgen en of een opblaasbare luifel of traditionele paalluifel geschikt voor u is.

De beugels zijn permanent bevestigd aan de zijkant van de camper waardoor het super snel en eenvoudig is om de luifel uit te breiden. De Camptech Atlantis DL is de ultieme caravanluifel die is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geen effect heeft op de aarde. Als u binnenkort een caravan-, camper- of campervakantie plant, denkt u misschien aan een luifel om mee te nemen. De andere maat die u moet kiezen, is de diepte van de luifel - hoe dieper de luifel, hoe meer ruimte hij biedt, maar ook hoe zwaarder en omvangrijker het zal zijn om te vervoeren.

Deze hybride luifel is opgesteld met behulp van zowel luchtbuizen als palen en is verkrijgbaar in twee ergonomische opties voor de kaphoogte om een uitstekende pasvorm te bieden aan de overgrote meerderheid van campers of campers met een railhoogte tot 255 cm. Een van de twee modellen in een nieuw assortiment van Outdoor Revolution, deze lichtgewicht luifel is gemaakt van 120HDE Hex-stof, individueel opgeblazen luchtpalen en lichtgewicht dakspanningspalen van glasvezel. Omdat er veel verschillende soorten luifels beschikbaar zijn, zal de prijs variëren op basis van de grootte en het type dat u kiest. De luifel schuift eenvoudig in een bestaande luifelrail zonder dat er extra accessoires of boren nodig zijn voor de installatie.